TERMÉKEK BŐRÖD IGÉNYEI SZERINT


Érett bőrre – ránctalanítás


Minden bőrtípusra

Radírozás (peeling)

Hetente egy-két alkalommal elengedhetetlen a bőrradírozás. Célja, hogy kíméletesen eltávolítsd az elhalt szarusejteket, így megnöveld a bőr felszívó képességét. Hatékonyabbá teszi a bőrregenerálást.

Peeling után a bőr érzékeny az UV sugárzásra, fokozottan figyelj a fényvédelemre.


Érzékeny bőrre

Szérum

A tisztítással és tonizálással megfelelően előkészített bőr alkalmassá válik a hatóanyagok befogadására, jöhet a bőrtípus vagy a célzott probléma szerinti szérum. A szérum koncentráltabban tartalmaz bizonyos hatóanyagokat, célzottan, bőröd igényei, problémái szerint válaszd ki, hogy mit használsz. A szérum nem helyettesíti, hanem kiegészíti a táplálást, hidratálást.


Zsíros, problémás bőrre

Szemkörnyékápolás

A szemkörnyék az arc legérzékenyebb területe, itt 5-10-szer vékonyabb a bőr és alig van faggyúmirigy és zsírszövet. Különös odafigyelést igényel, a napi rutint (esti- és reggeli) terjeszd ki a szemkörnyék célzott ápolására is. A szemránckrémhasználatról a Mikor kezdjek el szemránckrémet használni? blogcikkemben is olvashatsz.


Rozáceás bőrre

Nappali táplálás, hidratálás

A reggeli bőrápolási rutin utolsó lépése a bőrtípusnak megfelelő tápláló, hidratáló nappali krém felvitele.

Figyelj a fényvédelemre, ha nappali krémed nem tartalmaz fényvédőt, szükség esetén alkalmazz fényvédő krémet is (nappali arcápolód alá).