Fotorejuvenáció (arcfiatalítás) és pigmentfolt-kezelés IPL módszerrel

Fotorejuvenáció (arcfiatalítás) és pigmentfolt-kezelés IPL módszerrel 564 564 AZ ARCÁPOLÁS MŰVÉSZETE

Fotorejuvenáció – Bőrfeszesítés

A bőr öregedési folyamataiban külső és belső tényezők is szerepet játszanak. Az idő múlásával a bőr kollagéntartalma csökken, így az veszít rugalmasságából, megereszkedik, ráncosodik. Ezt a folyamatot a káros környezeti hatások súlyosbítják. Ezek közül kiemelendő az UV sugárzás bőröregedést keltő hatása (napozás, szoláriumozás).

A ráncok képződése mellett idővel tágult hajszálerek és pigmentfoltok is jelentkezhetnek arcbőrünkön, komoly kozmetikai problémát okozva. A szalonunkban alkalmazott kezelőgéppel a bőr felső rétegén áthatolva, a kötőszöveti kollagén képződését stimulálva végzünk bőrfiatalítást, valamint a tágult hajszálerek, és a pigmentfoltok is eltüntethetők.

A kezelés az arcon kívül kézhát, nyak, dekoltázs, bármely más területen is végezhető, így egyenletes, fiatalabb bőr érhető el.

A kívánt eredmény eléréséhez általában 6-8 kezelés szükséges, heti egyszeri alkalommal. Az eredmény fenntartása érdekében ajánlatos félévente egy-egy ismétlő kezelés. Mesolux-Mezoterápiával  az elért eredmény hatékonyabb, az elért eredmény hosszútávon fenntartható.

Pigmentfoltok, napfény okozta károsodott bőr, májfoltok kezelése

A villanófény hatására a bőrben felhalmozódott melanin pigment szemcsék apróbb darabokra esnek szét, majd eltűnnek a keringés útján. A kezelés utáni 2-3 napban a foltok sötétedhetnek, majd 10-14 nap alatt kihalványodnak.

A kívánt eredmény eléréséhez, bár azonnali eredmény is előfordul, általában minimum 4 kezelés szükséges, heti, kétheti alkalommal.

Professzionális anti-aging kezelések

VÁRLAK

SZERETETTEL!

Szalai Szilvia kozmetikus

Nyitva tartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 – 18:00
Szombat: bejelentkezés szerint

Cím:  1132 Budapest, Visegrádi utca 3. 5/8.
Tel.: +36 30 758 5614
Email: sylvia.szalai@gmail.com