Janssen Cosmetics

A világszínvonalú kozmetikai márka

Milyen bőrproblémákra kínál termékeket a Janssen?

Érett bőrre:

A termékcsalád az öregedésgátlásra specializálódott, ezáltal különleges összetevői és sejtmegújító komplexe igazi felüdülést jelentenek az érett bőr számára. Használatukkal a bőr feszesebb, tömörebb lesz.

Fáradt, igénybevett bőrre

Szintén az érett bőr számára ajánlott, mivel a termékek csökkenti a ráncokat, vitalizálnak és öregedésgátló hatást fejtenek ki azonnali, látható eredménnyel.

Kombinált bőrre

A vegyes bőrtípusra javasolt kozmetikumok tartoznak ide, melyek helyreállítják a bőr egyensúlyát, normalizálják a faggyútermelést és felfrissítik a bőrt.

Zsíros, problémás bőrre

Leginkább az aknés, pattanásos bőrre ajánlott termékcsalád, mely mérsékli a faggyútermelést és megszünteti a gyulladást. Nagy előnye, hogy em szárítja ki a bőrt.

Érzékeny bőrre

A kifejezetten érzékeny bőrre kifejlesztett termékek nyugtatják a bőrt, és csillapítják a kellemetlen bőrtüneteket. Kiválóan alkalmazható a rozaceás bőr kezelésére.

Pigmentfoltokra

Egyedülálló termékek a pigmentfoltok halványításához, melyek egyenletesebbé teszik a bőrszínt és láthatóan halványítják a pigmentfoltokat.

Vízhiányos bőrre

Bőrápolócsalád száraz, vízhiányos bőrre, mely hidratálja, hatóanyagokkal tölti fel a bőrt. Minden bőrtípus számára ideális választás.

Luxus arcápoló család

A Platinum Care termékek új öregedésgátló komplexumot tartalmaznak. Ennek a megduplázott formulának köszönhetően az eredmény még látványosabb.

Férfi bőrápoló család

Kifejezetten a férfiak számára megalkotott termékcsalád, mely alacsony lipid tartalmú termékekből áll.

Napozó termékcsalád:

A termékcsaládot olyan kiemelkedő hatékonyságú fényvédők alkotják, melyekkel biztonságosan lehet barnulni.

Ampullák:

Aktív hatóanyagtartalmú ampullák, melyek maszkokhoz és eleketrokozmetikai kezelésekhez is kiválóak.

Janssen Body 2022 testápoló termékcsalád:

átfogó testápolási koncepció, amely megfelel a célzott bőrápolási igényeknek. Kényeztetés a legmagasabb fokon: dinamikus, fiatalos megjelenés, új csomagolás, új összetétel és divatos, stílusos, karakteres illatok. Az eredmény? Tetőtől talpig puha, rugalmas és sima bőr.

A Janssen több, mint egy kozmetikai márka,

hiszen kívül-belül élettel tölti fel a bőrt. A német tulajdonú kozmetikai márka története a 90-es években kezdődött Aachen városában. A Janssen házaspár kifejlesztett egy bőrápoló rendszert, melyben a termékek igen magas hatóanyagtartalommal lettek ellátva, és többet ígérnek a felületes bőrápolásnál.

A vállalat egy fontos küldetést fogalmazott meg, ami nem más, mint: a bőr szépségének megőrzése és a bőrproblémák orvoslása a természetesség jegyében. A csodás eredmény a főbb összetevőkben rejlik: a gyógynövényekben, a biotechnikai összetevőkben és tengeri kivonatokban. Több termék hatóanyagai között számos világszabadalom is található, mint például a Desaron, Elhilin, Hydro Chitosan és az Immucell. A mai napig rendületlenül ennek a küldetésnek a szellemében alkotnak meg olyan világszínvonalú kozmetikai termékeket, melyek az orvostudomány technológiájával kifejezetten az adott bőrproblémára lettek kifejlesztve.

A töretlen siker érdekében folyamatosan a fejlesztéseken dolgoznak, hogy a lehető legjobb minőségű termékeket kínálják a vásárlók számára. A kiváló alapanyagoknak, a fejlesztéseknek és a szigorú előírásoknak való megfelelésnek hála a Janssen a világ egyik legjobb kozmetikai termékcsaládját készíti. Ezt jól mutatja, hogy a márka termékei minden évben több díjat is bezsebelnek.

A Janssen Cosmetics jelmondata:

„Maximális hatás, maximális biztonsággal!”

Mitől különleges a Janssen?

természetességre alapoz

maximális hatás, maximális biztonság

kimagasló minőségű és hatékonyságú termékek

folyamatos fejlesztések és tesztelések

szigorú előírásoknak megfelelnek

vegán, állatkísérletmentes termékek

egyedülálló hatóanyagok

megoldás minden bőrproblémára

A Janssen termékekről

A Janssen termékei látványos segítséget nyújtanak a különböző bőrproblémákra, méghozzá igen rövid idő alatt. A Janssen a probléma gyökérére és annak megoldására koncentrál, így hatékonyan orvosolható az adott bőrprobléma.

Megvásárolnád a Janssen kiváló termékeit?

Böngészd végig webáruházamat, ahol bőrproblémának megfelelően tudsz válogatni a termékek közül!