Anti Aging fényvédő krém

Sun Care SPF 50 fényvédő nagyon magas szintű napvédelmet nyújt, miközben megakadályozza a bőr idő előtti, fénytől való öregedését. Gyorsan felszívódó öregedésgátló formula minden különösen érzékeny bőrre alkalmas. Kellemesen könnyű textúrájával közkedvelt fényvédő. 

A fotostabil,  széles sávú szűrőrendszer hatékonyan védi a bőrt az UV-A és UV-B sugárzástól, kiváló védelmet nyújt a leégés, a ráncok és a napsugárzás okozta pigmentfoltok ellen.

Tartalmaz egy Ectoin® néven ismert sejtvédő faktort is, amely sejtszinten megakadályozza az UV okozta bőrkárosodást és erősíti a bőr saját védelmi rendszerét. A legújabb vizsgálatok azt mutatják, hogy az Ectoin® minimalizálja a kék fény és az IR-A sugárzás okozta oxidatív stressz (pl. Hiperpigmentáció) negatív hatásait is. A rövid és hosszú láncú hialuronsav intenzív nedvességet biztosít, és nagyszerű érzést kelt a bőrben.

Alkalmazás:

Használat előtt alaposan rázza fel az üveget. Bőkezűen alkalmazza a megtisztított bőrt fél órával a napozás előtt. Alkalmazza többször a napvédelem fenntartása érdekében.

Tipp: Óvja a csecsemőket és a kisgyermekeket a közvetlen napsugárzástól! Csecsemők és kisgyermekek számára használjon nagyon magas fényvédő faktorral (SPF meghaladja a 25-et) védőruházatot és fényvédő termékeket.

Megjegyzés: Gyermekektől elzárva tárolandó – csak külső használatra.

Kerülje a szembe és a nyálkahártyára jutást. Hagyja a napvédő terméket teljesen felszívódni, hogy elkerülje a ruházat elszíneződését.

 

Főbb aktív hatóanyagok:

• Dietilamino-hidroxi-benzoil-hexil-benzoátFotostabil UV-A szűrő

• Etilhexil-triazonFotostabil UV-B szűrő

• Bisz-etil-oxi-oxi- fenol- metoxi-fenil-triazinUV-A / UV-B fotostabil szélessávú szűrő

• Ectoine®Természetes hatóanyag, amely megvédi bizonyos mikroorganizmusokat a hőtől, az UV sugárzástól és a kiszáradástól magas só koncentrációban; erősíti a bőrgátat, csökkenti az UV-okozta bőr- és sejtkárosodást, csökkenti az UV-A-indukálta irritációt, védi a bőr immunsejtjeit. Minimalizálja a kék fény és az IR-A sugárzás okozta oxidatív stressz negatív hatásait

• Hialuronsav (rövid és hosszú lánc): Öregedésgátló, intenzíven és mélyen hidratálja a bőrt

• GlicerinNedvességet biztosít

Bőrproblémák

Minden bőrtípusra

Kozmetikumok

SUN

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Dehidratáltság ellen