Az adventi naptár 21 x 2 ml-es ampullákat, 2 x 1,5 ml-es szem ampullát és 1 db 5 ml-es tengeri kollagén krémet tartalmaz.

Ünnepelje a karácsony közeledtét a JANSSEN COSMETICS értékes Ampulla Adventi naptárával, és élvezze az év legszebb napjait ragyogó és jól táplált bőrrel.

December 1- től egészen Szentestéig minden nap nagy koncentrációjú aktív hatóanyagú ampullákkal kényezteti bőrét. 24 nap alatt látványos fiatalodás érhető el.

Érezze a hangulatot az év legszebb időszakában ezekkel az apró ápoló csodákkal:

  • Hyaluron Fluid
  • Anti-Wrinkle Booster
  • Skin Contour Fluid
  • Superfruit Fluid
  • Stem Cell Fluid
  • Eye Flash Fluid 

E mellett december 24-én élvezze a luxust a Marine Collagen Cream kivételes bőrkisimító hatásaival.

Az ampulla alkalmazásaTekerje be a megfelelő ampulla nyakát egy papírtörlőbe, és pattintsa le a tetejét. Öntse a folyadékot a tenyerébe, és oszlassa el az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrén. Vigye fel a szokásos Janssen nappali vagy éjszakai ápoló krémet a tetejére. Minden ampulla csak egyszer használható fel, és felbontás után teljesen fel kell használni. Ampulláink kizárólag külső használatra szolgálnak!

Bőrtípus

Érett bőr/Minden bőrtípus

Felhasználás

Az ampullák felnyitása és használata: papírtörlőbe tekerve az ampulla nyakát, óvatosan törd le azt. Tölts a folyadékból a tenyeredbe és oszlasd el azt az arc-, nyak- és dekoltázs megtisztított bőrén. Az ampullák tartalma csak külsőleges használatra való! Napi arcápoló rutinod szokásos lépéseit továbbra is kövesd , az ampullás kezelés ezt kiegészítő extra kényeztetés legyen.

Bőrproblémák

Érett bőr, Minden bőrtípusra

Kozmetikumok

Janssen ampullák és szérumok

Termékcsoport

Arcápolás, Luxus Janssen bőrápolás

Bőrigény

Anti-aging

Érdekelhetnek még…