A magas hatóanyag koncentrációjú ampullák minden szükséges tápanyagot megadnak a bőrödnek:

  • Hialuron Ampulla (Hyaluron Fluid) 3 x 2 ml: magas koncentrációjú hidratáló folyadék ránctalanító, bőrmegemelő és nedvességfeltöltő hatással, rövid- és hosszúláncú hialuronsavval. Az ampulla nedvességgel tölti fel a “szomjas” bőrt. Míg a hosszúláncú hialuronsav védőréteget képez a felhámban, addig a rövidláncú hialuronsav a bőr mélyebb rétegeiben hat. A mélyebb rétegekbe vezetett nedvesség révén a bőr megemelkedik és belülről kifelé nedvességgel töltődik fel. Használatról használatra a bőr fiatalabbnak, frissebbnek és simábbnak tűnik.
  • Kaviáros Ampulla (Caviar Extract) 6 x 2 ml: bőrregeneráló, aktiváló hatású koncentrátum, jól hat a bőrt károsító, stressz, erős napsugárzás, fogyás, méreganyagok okozta túlzott megterhelés ellen. Aktív biológiai hatóanyagaival a kaviár kivonat ideális megoldás: aktiválja és vitalizálja a fáradt, petyhüdt bőrt, véd a szabad gyökök ellen, láthatóan segít a fáradt és stresszes bőrnek, elősegíti az új sejtek képződését, támogatja a természetes regenerációs folyamatokat, hat a korai bőröregedés ellen.
  • Ránctalanító Ampulla (Anti-Wrinkle Booster) 12 x 2 ml: aktív koncentrátum, mely láthatóan simábbá, fiatalosabbá változtatja a bőrt, szinte  azonnal csökkenti a ráncokat. Instensyl® tartalma, a maniókagyökérből kivont 3D polimér, mintegy tartóhálóként működik, észrevehetően megemeli a bőrt. A rövid- és hosszúláncú  hialuronsav egyszerre hidratál és kisimít. A természetes cukrokból készített szacharid izomerát biztosítja a hosszan, akár 72 órán át tartó hidratáltságot. A Gatuline® Expression, a dél-amerikai Acmella oleracea növény kivnata, nagy hatású hatóanyag, a bőr mikroszintjén fejt ki lazító hatást, ezáltal csökkentve a mimikai ráncokat.
  • Tökéletes Ránctalanító Ampulla (Brilliance Shine Elixir) 3 x 2 ml: fáradt, megviselt bőrre kifejlesztett, nagy aktív hatóanyag tartalmú koncentrátum. Perzsa selyemakác kivonat, Matrixyl™ Synthe‘6™ and hialuronsav tartalmának köszönhetően segít leküzdeni a fáradtság jeleit, friss, fiatalos kinézetet kölcsönöz a bőrnek, ránctalanító hatású és intenzíven hidratál.
  • Szemkörnyék Ampulla (Eye Flash Fluid) 2 x 1,5 ml: a szemkörnyék érzékeny bőrének ápolására kifejlesztett koncentrátum eltünteti a szem körül a fáradtság jeleit, rövid- és hosszúláncú hialuronsav tartalmával azonnal kisimítja a bőrszárazság miatt megjelenő ráncokat és észrevehető lifting hatása van. Tartalmaz Matrixyl 3000 hatóanyagot is, olyan peptid komplexumot, ami stimulálja a kollagén és a hialuronsav együttes hatását, simítja a ráncokat, rugalmasabbá teszi a bőrt. Perceken belül kifejti a hatását, ragyogó, friss hatást kölcsönöz a szem körüli bőrnek. Hosszabb távon táplálja, hidratálja a szemkörnyéket, csökkenti a szem körüli ráncokat.

Mindezek mellett a csomag része a kiváló bőrkisimító és regeneráló hatású 5 ml-es feszesítő krém

 

Bőrtípus

Érett bőr

Felhasználás

Az ampullák felnyitása és használata: papírtörlőbe tekerve az ampulla nyakát, óvatosan törd le azt. Tölts a folyadékból a tenyeredbe és oszlasd el azt az arc-, nyak- és dekoltázs megtisztított bőrén. Az ampullák tartalma csak külsőleges használatra való! Napi arcápoló rutinod szokásos lépéseit továbbra is kövesd , az ampullás kezelés ezt kiegészítő extra kényeztetés legyen.

Eye Flash Fluid: Gently apply the liquid to the skin around your eyes after cleansing before carefully patting it in.

Tippek, trükkök

Alkalmazkodhatsz az adventi naptáron jelölt sorrendhez, de felhasználhatod a naptár tartalmát egyéni programot szerint is, ahogy a bőröd igényei diktálják.

Bőrtípus

érett bőr

Hatás

éjszakai hidratálás, hidratálás, ránctalanítás, regenerálás, szemkörnyékápolás