Kiegyenlítő ápoló Krém – Szeborreás bőrre

Még ha csak helyenként jelenik is meg a kombinált bőr esetében, a bőr zsíros részei legalább annyira népszerűtlenek, mint a megnövekedett képesség a pattanások kialakulására. Különösen ebben az esetben speciális ápolás szükséges a kombinált bőr kiegyenlítésére. A megnagyobbodott pórusok és mitesszerek csökkennek, nem képesek  további problémát okozni és a bőr természetes egyensúlya helyreáll.
Balancing Cream egy modern ápoló krém, különösen lágy textúrával. Gyorsan felszívódik a bőrbe, ahol igazolhatóan nő a nedvességtartalom.
Speciális tulajdonságát a rizskorpából nyert cukorszerű aktív hatóanyagnak köszönheti. Tudományos tanulmányok igazolják, hogy ez az egyedülálló természetes hatóanyag egyszerre képes csökkenteni a zsíros területek és növelni a száraz területek zsír tartalmát. Ráadásul nagyon rövid idő alatt (csak öt héten belül).
Köszönhetően ennek az észrevehető és látható hatásnak a Balancing Cream önmagában normalizálja a kombinált bőr zsíros és száraz területeit. Különösen fontos a napi alkalmazása.

Hatóanyagok:

  • Rizskorpából kivont cukorszármazék: kiegyenlíti a száraz és zsíros bőr zsírtartalmát
  • Vörös Alga kivonat: Nedvességgel feltölti a bőrt
  • Aloe Vera kivonat: Nyugtató, bőrtisztító és hidratáló hatással
  • Finomított poliamid por: Porózus, gömb alakú mikro-finom részecskék, amelyek elnyelik a faggyútöbbletet és a bőrfelszínt mattá teszik

Bőrtípus:

Kombinált bőrtípusra ajánlott.

Tippek és trükkök

Lágyan masszírozza be a bőrébe a krémet reggel és este a Gentle Cleansing Powderrel történő letisztítást követően.

 

Bőrproblémák

Minden bőrtípusra

Kozmetikumok

Janssen éjszakai krém, Janssen nappali krém

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Fáradt, igénybevett bőrre

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen instant lift serum feszesito szerum sylvia shop webaruhaz

Instant Lift Serum

24.030 Ft