Az enzimek csak a bőr felületén fejtik ki hatásukat: úgy távolítják el az elszarusodott bőrsejtek közötti kötőanyagot, mint a bőr saját enzimjei. Ebben a tekintetben a termék a bőr saját anyagcsere folyamatait imitálja. A sejtfeloldódás biokémiai folyamata megnövekedett sejtregenerációhoz vezet, végül pedig egy simább bőrszerkezethez. Ebben az értelemben a biológiai peelingnek vélhetően gombaellenes hatása is van.

Használja a terméket egy legyező alakú ecsettel az arc, a nyak és a dekoltázs megtisztított bőrén. Hagyja hatni 5-10 percig aztán óvatosan távolítsa el szivacs segítségével. Ha a bőr állapota megengedi egy finom kefe masszázs is jó ötlet. Amennyiben szükséges a bőr szennyeződéseinek eltávolítása is kivitelezhető. Rendszerint a komedók finoman kivonhatók a tüszőből.

Hatóanyagok

Szubtilizin: biotechnológiailag előállított enzim, mely feloldja a fehérje vegyületeket a szaruréteg felső bőrsejtjei között, elősegíti az epidermisz hámlasztási folyamatát. Az enzim víz-glicerin oldatban található a termékben és hosszantartóan stabil marad.

Kiszerelés

50 ml

Bőrtípus

Regenerálást igénylő és 40 éven feletti bőrre ajánlott.

Felhasználás

Használd a terméket a megtisztított bőrön este, egyszer vagy kétszer hetente. Hagyd hatni éjszaka. Ne mosd le! A regenerált bőr ápolására használd a megfelelő krémet a peeling felett. A következő reggel tisztítsd le a bőrt és ápold a szokásos rutinnak megfelelően.

Tippek, trükkök

Bármilyen peeling érzékennyé teszi a bőrt az UV sugárzásra, ezért biztosítsd a megfelelő UV védelmet napközben. Használj fényvédőt és csak ezt követően használd a nappali ápoló krémedet.

Bőrtípus

érett bőr, férfi bőr, kombinált bőr

Hatás

peeling, tisztítás

Érdekelhetnek még…