Brighthening Night Care – Bőrfehérítő és hidratáló ápoló krém

Bőrfehérítő és hidratáló ápoló krém hexilrezorcinnal.  Ha fokozott halványításra van szükség, akkor a Mela -Fadin Halványító ampulla használata szükséges. Ha kezelés sorozat a terv, érdemes kipróbálni a 1-1 külön kezelés alatt a 2 kombinációt. Hetente egy kezelés a szalonban a legoptimálisabb az otthoni ápolás mellett.

Hatóanyagok:

Hexil-rezorcinolA rendkívül hatékony hatóanyag egy erős tirozináz-inhibitor, amelyről bebizonyosodott, hogy 8 hét alatt 37% -kal világosítja a bőrt. Ezenkívül a hexil-rezorcinol klinikailag igazolt öregedésgátló hatást mutat (jelentős javulás az egyenetlenségekben, a ragyogásban és a finom ráncokban)

• Waltheria indica kivonatból, bioaktív gyümölcssavakból és komplexképző anyagokból készült hatásfokozó: A Waltheria indica kivonat gátolja a tirozinázt és a komplexképző szer megköti a melanin szintéziséhez szükséges réziont. A gyümölcssavak kíméletes hámlasztásával és a bőr pH optimalizálásával támogatják a növényi kivonat felszívódását, ezáltal javítva a hatékonyságot. A klinikai vizsgálatok azt mutatják, hogy a bőr jelentősen világosodik 8 hét használat után

• Rövid és hosszú láncú hialuronsav: Intenzíven hidratáló és ránctalanító hatás

• Szacharid-izomerátTermészetes cukrokból származó hidratáló anyag, ami szilárdan kötődik a bőr keratinjához és nagyon jó vízmegkötő képességének köszönhetően optimális nedvesség felszívást eredményez.

• Izosztearil-izosztearát: (ISIS)regeneráló növényi alapanyagokból készült bőrpuhító, javítja a lipidek kohézióját a corneumban és csökkenti a bőr transzepidermális vízveszteségét

 

Bőrtípus:

Minden bőrtípusra ajánlott.

Tippek és trükkök

Használja a terméket az arcon, a nyakon és a dekoltázson azok megtisztítását követően finoman bemasszírozva.

 

Bőrproblémák

Minden bőrtípusra

Kozmetikumok

Janssen éjszakai krém, Janssen nappali krém

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Fáradt, igénybevett bőrre

Érdekelhetnek még…