Luxus élmények- Karácsonyi ajándékötlet

Gyönyörűen csomagolva elegáns díszdobozba! Az új öregedés gátló szérum olyan kiváló összetevőket ötvöz, mint az értékes kaviár kivonat, az alga kivonatok és a hialuron. A fekete gyöngy kinyílik az adagoló enyhe nyomásával, és összekapcsolódik az átlátszó géllel és egy csodálatosan finom textúrával.

Értékes fekete gyöngy exkluzív ajándékcsomagban: Az új, limitált kiadású CAVIAR PEARL ELIXIR nemcsak vizuálisan luxus kényeztető élmény, hanem a legértékesebb összetevők kellemes nedvességet, érezhetően fiatal, friss megjelenést biztosítanak. Az öregedés gátló szérum tiszta luxus a bőr számára –  ajándékként is ideális és a CAVIAR LUXUS KRÉMMEL kombinálva a hatása igazi különlegesség.

Az új, limitált kiadású CAVIAR PEARL ELIXIR luxus kényeztető élmény és nem csak vizuálisan. A legértékesebb összetevők nyugtató nedvességet, érezhetően nagyobb rugalmasságot és fiatalos, friss megjelenést biztosítanak.

Bőrtípus

Normál/Érett bőrre ajánlott

Felhasználás

Használd a terméket szükség szerint reggel és este a megtisztított arc bőrén. Ezt követően használd a szokásos ápolókrémet -Caviar Luxus Cream. fölötte.

 

Kozmetikumok

Janssen ampullák és szérumok

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Anti-aging, Lifting

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen platinum effect serum szerum sylvia shop webaruhaz

Janssen Platinum Effect Serum

32.200 Ft