Luxus élmények- Karácsonyi ajándékötlet

Gyönyörűen csomagolva elegáns díszdobozba! Az új öregedés gátló szérum olyan kiváló összetevőket ötvöz, mint az értékes kaviár kivonat, az alga kivonatok és a hialuron. A fekete gyöngy kinyílik az adagoló enyhe nyomásával, és összekapcsolódik az átlátszó géllel és egy csodálatosan finom textúrával.

Értékes fekete gyöngy exkluzív ajándékcsomagban: Az új, limitált kiadású CAVIAR PEARL ELIXIR nemcsak vizuálisan luxus kényeztető élmény, hanem a legértékesebb összetevők kellemes nedvességet, érezhetően fiatal, friss megjelenést biztosítanak. Az öregedés gátló szérum tiszta luxus a bőr számára –  ajándékként is ideális és a CAVIAR LUXUS KRÉMMEL kombinálva a hatása igazi különlegesség.

Az új, limitált kiadású CAVIAR PEARL ELIXIR luxus kényeztető élmény és nem csak vizuálisan. A legértékesebb összetevők nyugtató nedvességet, érezhetően nagyobb rugalmasságot és fiatalos, friss megjelenést biztosítanak.

Bőrtípus

Normál/Érett bőrre ajánlott

Felhasználás

Használd a terméket szükség szerint reggel és este a megtisztított arc bőrén. Ezt követően használd a szokásos ápolókrémet -Caviar Luxus Cream. fölötte.

 

Kozmetikumok

Janssen ampullák és szérumok

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Anti-aging, Lifting

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen platinum effect serum szerum sylvia shop webaruhaz

Janssen Platinum Effect Serum

39.900 Ft
Akció! janssen instant lift serum feszesito szerum sylvia shop webaruhaz

Instant Lift Serum

24.030 Ft