A termék komplex sejtregeneráló hatóanyaggal  (CRC) támogatja a bőr éjszakai javító mechanizmusát. Hosszú távon fokozza a bőr megújulását és javítja hidratáltságát. Az éjszakai intenzív regenerálásnak köszönhetően a bőr kipihentnek, hidratáltnak látszik, a szarkalábak, ráncok láthatóan csökkennek.

A CRC nagy teljesítményű hatóanyagai biztosítják az érett bőr átfogó regenerálódását és megerősítik a bőr szerkezetét. A vörös lóhere kivonat csökkenti a ráncokat, feszesíti és hidratálja a bőrt. A kombucha – többhatású aktív hatóanyag erjesztett fekete teából – javítja a megjelenést. A közelmúltban végzett vizsgálatok mutatják, hogy a kombucha képes serkenteni a zsírsejtek fejlődését a bőrben, így természetes lipo-fillingként működik. A selyemakác kivonat elősegíti a fáradtság látható jeleinek csökkentését, segít kijavítani a bőr károsodását. A rövid- és hosszú láncú hialuronsav intenzív hidratáltságot biztosít. Az alpesi rózsa növényi eredetű őssejtjei erősítik a bőr védőrétegét.

Hatóanyagok

  • CRC: komplex sejtregeneráló hatóanyag
  • Vörös lóhere kivonat: gazdag izoflavonoidokban, csökkenti a ráncokat, feszesíti és hidratálja a bőrt
  • Kombucha: fermentált fekete tea, lipo-filling hatásának köszönhetően kisimítja a bőrt, javítja a megjelenést és üde arcszínt biztosít
  • Selyemakác kivonat: a perzsa selyemakác barkájának kivonata, segít megelőzni a fáradtság jeleit a bőrön
  • Rövid- és hosszú láncú hialuronsav: hidratáló és nedvességmegkötő hatású, ideális az érett bőrre
  • Alpesi rózsa őssejt: erősíti a bőrt, ellenállóbbá teszi a környezeti stresszhatásokkal szemben

Kiszerelés

30 ml

Bőrtípus

Érett bőr

Felhasználás

A gyors és látható eredményért a szérumot kombináld az általános ápoló rutinoddal esténként, használd a megtisztított arc- és dekoltázs bőrén. Alkalmazását követően használd a szokásos ápoló krémedet.

Tippek, trükkök

Alkalmazható a szokásos szemkörnyék ápoló előtt a szemkörnyék bőrén.

Bőrtípus

érett bőr, száraz bőr

Hatás

éjszakai hidratálás, hidratálás, ránctalanítás, védelem káros környezeti hatásokkal szemben

Érdekelhetnek még…