Az Instant Soothing Mask egy SOS krémmaszk, amely a lehető legrövidebb időn belül csökkenti az irritációt, a bőrpírt és a feszültség érzését.

Gyors, hatékony és azonnal látható! Az azonnali nyugtató maszk az irritált bőr SOS ellátása! A krémmaszk a lehető legrövidebb időn belül csillapítja az irritációkat és a feszültség érzését, láthatóan enyhíti a bőrpírt és erősíti a külső ingerekkel szembeni ellenállást. A Fucogel® por azonnal megnyugtatja a bőrt. A Skin Defense Complex + támogatja ezt a hatást, regenerálja a bőr gátfunkcióját és csökkenti a gyulladásos folyamatokat. A szacharid izomerátok az érzékeny bőrt intenzív nedvességgel látják el. Az eredmény: azonnal ellazult és kevésbé irritált bőr.

HASZNÁLAT
Ha szükséges, lehetőleg este vigye fel a megtisztított bőrre, és hagyja 15 percig beázni. Távolítsa el a felesleges terméket nedves borogatással, vagy gyengéden masszírozza be, és hagyja hatni.

TIPP
A spontán bőrreakciók, például a bőrpír gyors megnyugtatásához vigyen fel jó mennyiségű  Instant Soothing maszkot és hagyjon elegendő időt arra, hogy az a bőrbe teljesen felszívódjon. Ezután óvatosan távolítsa el a maradványt vagy hagyja egész éjszakán át hatni.

Főbb hatóanyagok

  • Fucogel® por: L-fruktózból, D-galaktózból és galakturonsavból álló nagy molekulájú poliszacharid; védőfóliát képez a bőrön és azonnali nyugtató hatást biztosít
  • Skin Defense Complex +: fekete ribizli magolajból (rendkívül omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag, csökkenti a gyulladást és helyreállítja a bőr gátló funkcióját) készült, rendkívül aktív fito komplexet, ballon növény (fitoszterolokban gazdag, növényi alternatívának tekinthető) a hidrokortizonhoz hasonló hatású, csökkenti a gyulladást) és a napraforgóolaj szappanosíthatatlan részei (esszenciális zsírsavakban gazdagok; megvédik és helyreállítják a sérült bőrgátat és csökkentik az allergiás reakciókat)
  • ISIS (izosztearil-izosztearát): nyers növényi alapanyagokból származó lágyítószer, klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy beilleszkedik az intercelluláris lipidekbe és ezáltal megerősíti a bőr gátfunkcióját.
  • Allantoin: Nyugtatja az irritált bőrt és megakadályozza a bőrpírt
  • Szacharid-izomerát: bőrazonos szénhidrát-komplex a bőr tartós hidratálásához; 72 órás hosszú távú hatás tartósan kötődve a stratum corneum keratinocitáihoz.
Bőrproblémák

Érzékeny, rosaceás bőr

Kozmetikumok

Janssen maszkok

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Kipirosodás, rosacea ellen

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen pro immune serum szerum sylvia shop webaruhaz

Pro Immune Serum

17.550 Ft