Az Effect Szérum azonnal észrevehető puhaságot és fiatalos ragyogást kölcsönöz a bőrnek. Az ultrakönnyű luxus formula támogatja a bőrt, az aktív bőrfrissítő összetevők és az intenzív hidratáló hatóanyagok együttes kombinációjával.

Az Acmella oleraceából kinyert aktív növényi kivonatot (Gratuline) kifejezetten a mimikai ráncok ellen fejlesztettek ki. A kivonat látványosan csökkenti az izomhúzódások intenzitását, valamint a már rögzült mimikai ráncokat az arcon, és felfrissíti a bőrt. Az Intensyl egy olyan növényi polimer, melyet a manióka gyökérből nyernek ki. Három dimenziós molekuláris szerkezetű, azonnal láthatóan felüdíti a bőrt. A platina kolloid hatására pedig látványosan megújul a bőr.

A szérum revitalizáló hatása intenzív, hosszan tartó eredményt biztosít. Az Impreata cylindrica (alangfű) gyökeréből kinyert, rövid és hosszú láncú hialuronsav és az emberi bőrhöz hasonló szénhidrát komplex folyamatos 24 órás ápolást nyújt a bőrnek. A speciális, ragyogást keltő pigmentek garantálják, hogy a bőr még gyönyörűbb, puhább és sugárzóbb lesz.

Az eredmény pedig egy azonnali revitalizáló hatás – a bőr még több nedvességet képes raktározni, ragyogóvá és ránctalanabbá válik.

Bőrtípus: Igénybevett bőrtípusra ajánlott

Tartalom:

  • Gatuline kivonat (Acmella oleracea): A kivonat látványosan csökkenti az izomhúzódások intenzitását, valamint a már rögzült mimikai ráncokat és apróbb szarkalábakat az arcon
  • Intensyl (manióka gyökér kivonat): revitalizáló hatású összetevő, mely azonnal látványos és érezhető eredményt biztosít
  • Platina kolloid: Azonnal láthatóan felüdíti a bőrt
  • Imperata cylindrica gyökér kivonat: 24 órás ápolást nyújt a bőrnek
  • Rövid és hosszú láncú hialuronsav: intenzív tápláló hatást eredményez
  • Növényi cukor (szaharid izomerát): szénhidrát komplex a még tökéletesebb ápolásért
  • Fény pigmentek: segítségével a kisebb mimikai ráncok láthatóan csökkennek

Felhasználás:

A már megtisztított bőrre vigyük föl az Effect Szérumot reggel és/vagy este, gyengéden oszlassuk el

Kiszerelés: 30ml

Bőrproblémák

Érett bőr, Normál / száraz bőr

Kozmetikumok

Janssen ampullák és szérumok

Termékcsoport

Arcápolás, Luxus Janssen bőrápolás

Bőrigény

Anti-aging, Fáradt, igénybevett bőrre, Lifting

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen night recovery serum ejszakai szerum sylvia shop webaruhaz

Night Recovery Serum

24.210 Ft