Prémium szemkörnyékápoló krém aktív öregedés gátló összetevőkkel látja el a szem körüli bőrt éjjel-nappal. A kolloid platina, a Matrixyl ™ Synthe’6 ™ és a perzsa selyemfa kivonat egyedülálló Platinum-MP-komplexét tartalmazza.

A platina kolloid azonnal láthatóan felfrissíti és felüdíti a fáradt bőrt. A Matrixyl Synthe’6 egy forradalmian új növényi peptid, mely igazoltan ráncfeltöltő hatású.

A kimagasló hatékonyságú peptid stimulálja a bőr 6 fő építő elemének szintézisét (Kollagén I, III és IV, fibronectin /a sejtnövekedésben kulcsszerepet játszó glükoprotein/, hyaluron sav, laminine-5) A ráncokat, különösen a mélyebb, rögzült ráncokat hatékonyan kisimítja, ezzel az egész arcnak egy sokkal tónusosabb külsőt adva. A selyem akác kivonat megvédi és helyreállítja a sérült kollagén rostokat a glükóz szintézisen keresztül és támogatja a bőr saját méregtelenítő rendszerét.

Seprűzanót, Centella asiatica (ázsiai gázló) és édesgyökér kivonatot is tartalmazó Sensitive Complex javítja a bőr mikrokeringését, valamint segít legyőzni a szem alatti karikákat és duzzanatot. A selymesen puha textúrájú krém ideális nappali és éjszakai használatra is. A krém reggeli használata eltünteti a fáradtság jeleit és üde, friss, ragyogó arcbőrt eredményez.  Este alkalmazva segíti a szem körüli érzékeny bőr regenerációját és megelőzi az idő előtti öregedést.

Az eredmény egy friss, üde, ragyogóbb arcbőr, mely sokkal hidratáltabb. Láthatóan kevesebb szem körüli sötét karika, duzzadtság és ránc. 

Bőrtípus: Igénybevett bőrtípusra ajánlott

Tartalom:

  • Platinum MP Complex
  • Platina Colloid: láthatóan azonnal felüdíti a bőrt
  • Matrixyl Synthe’6 : kimagaslóan hatékony, aktív ránctalanító összetevő a szarkalábak és a mélyebb ráncok ellen
  • Silk acacia extract: perzsa selyem akác kérgének kivonata, (albizia julibrissin) amely az elgyötört, fakó arcbőrt azonnal élettel tölti meg
  • Cupuacu vaj: gazdag lipid, mely nyugtatja az érzékeny szem körüli bőrt
  • Makadámia dió olaj:  gyengéd, ápoló olaj, amely védőréteget képezve támogatja az epidermisz védelmi funkcióját
  • Vitamin E acetate: E vitamin a szabadgyökök károsító hatásai ellen

Felhasználás:

Az arc megtisztítását követően vigyük fel a bőrre a Platinum Eye Cream-et, és gyengéden masszírozzuk be a szemkörnyékébe.

 

Kiszerelés: 15ml

Bőrproblémák

Érett bőr

Kozmetikumok

Janssen szemránckrém és szemápoló

Termékcsoport

Arcápolás, Luxus Janssen bőrápolás

Bőrigény

Anti-aging, Fáradt, igénybevett bőrre, Lifting

Érdekelhetnek még…