Bőrtónus kiegyenlítő arctonik


A termék használata elengedhetetlen a friss és egyenletes színű arcbőrhöz. Az arctonik előkészíti a bőrt a FAIR SKIN termékekkel történő hatékony ápoláshoz. Gátolja a pigmentfoltok előfordulását a rendkívül aktív növényi kivonatok által. Támogatja az egyenletes bőr kialakulását és élénkíti az arcszínt. A tonikot finoman dörzsölve az arcot, közvetlenül a tisztító porral végzett arclemosást követően vigye fel.

Hatások és tulajdonságok:

-Egyenletesebb és finomabb pórusú bőrt eredményez
-Hatékony kezdet a bőrhalványító kezeléshez
-Bőrbarát pH érték

Használata:
1.) Törölje át az arcbőrt egy tonikkal benedvesített pamut vattával.

2.) Alkalmazhatja akár kézzel is, így bőremelő hatású. Ehhez egyszerűen intenzíven dörzsölje össze a tenyereit és öntse a tenyerébe a terméket. Ezután finom, nyomkodó mozdulatokkal vigye fel az arcra.

3.) A termék kiválóan alkalmas arra hogy a Melafadin Cleansing Powder termékkel habot képezzen. Egy ecsettel egyszerűen keverje össze a tonikot és a port egy keverőedényben addig, amíg a kívánt hab állagot eléri.  A tonik és a tisztító por egyszerűen habbá alakul ecsettel kikeverve, könnyen eloszlatható a bőrön. A krémes lágy hab kényezteti a bőrt már az alkalmazás alatt is. Ez hatékony és professzionális arctisztítást eredményez egyetlen lépésben.

Minden bőrtípusra ajánlott.

Főbb hatóanyagok:

  • Morus Alba: kivonat a fehér eperfa gyökereiből gátolja a tirozinázt és stabilizálja azt inaktív formájában
  • SORR növényi kivonat: Nagyon aktív kivonat Sigesbeskia Orientalis és Rabdosia Rubescens növényekből, gátolja a melinain felszívódását a keratinocitákba, nyugtató és antioxidáns hatása van, elősegíti az egyenletes ragyogó arcszínt
  • Glicerin: hidratáló és bőrkisimító
  • Aloe Vera: bőrnyugtató, bőrtisztító és hidratáltság fokozó
  • Allantoin: regeneráló és nyugtató

 

Bőrproblémák

Érett bőr, Minden bőrtípusra

Kozmetikumok

Janssen arctisztítók és tonikok

Bőrigény

Pigmentfoltok ellen

Termékcsoport

Arcápolás

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen radiant firming tonic tonik sylvia shop webaruhaz

Radiant Firming Tonic

12.495 Ft