A makacs mitesszerek, aknék különös figyelmet igényelnek. A kezelést nyújtó kozmetikus peelinget és/vagy gőzölést követően először szakszerűen eltávolítja a kezelhető pattanásokat, ezt követően speciális otthoni kezeléssel kell elérni a pattanások számának csökkentését. A bőr kiszáradását is meg kell előzni, helyre kell állítani a baktériumflóra természetes egyensúlyát is és támogatni kell a bőr megújulási folyamatát. Csak ilyen módon lehet a gyulladást enyhíteni és a további pattanások kialakulását megelőzni.

A Normalizáló Szérum hathetes, napi kétszeri otthoni alkalmazásával a zsíros és szennyezett, pattanásos bőr jelentősen javul, csökken a faggyúmennyiség és a gyulladás kialakulásának gyakorisága, megfelelő ápoló krémmel kombinálva gyors javulása várható. A szérum segít megszüntetni és megelőzni a problémás bőr rendellenességeit, eltávolítani az elhalt hámsejteket, csökkenteni, majd eltüntetni a makacs pattanásokat. Baktériumellenes és gyulladásgátló hatású, emellett nedvességgel tölti fel a bőrt.

 

Hatóanyagok

  • Faggyútermelést gátló aktív hatóanyag komplex, amely az oliva leveléből kivont oleanol savat tartalmaz, csökkenti a faggyútermelést, bőrerősítő és baktériumölő hatású.
  • Szalicilsav: megnyitja a pórusokat, eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről, lágyítja a mitesszereket és antibakteriális hatású.
  • Aloe Vera kivonat: megnyugtatja, tisztítja és nedvességgel tölti fel a bőrt
  • Vörös alga kivonat: nedvességgel tölti fel a bőrt.

Kiszerelés

30 ml

Bőrtípus

Problémás, pattanásos, aknés bőr kezelésére szolgáló speciális készítmény.

Felhasználás

Használd helyileg, közvetlenül a bőr zsíros területein és a meglévő vagy kialakuló pattanásokra, amikor szükséges. Finoman masszírozd be és hagyd hatni néhány percig, ezt követően használd a Normalizáló Krémzselét.

Bőrtípus

kombinált bőr, problémás bőr

Hatás

hidratálás, regenerálás, védelem káros környezeti hatásokkal szemben

Érdekelhetnek még…