Ezüst csillogó ápoló kapszula retinollal és E-vitamin-acetáttal az intenzív bőrregeneráció érdekében. 

Láthatóan csökkenti a vonalakat és a ráncokat, fiatalos ragyogást biztosít.

A Retinol Lift kifejezetten a finom vonalakat és ráncokat célozza meg a bőr rugalmasságának és tónusának javításával. A retinol és az E-vitamin-acetát rendkívül hatékony kombinációja biztosítja a friss, egyenletes arcszínt és csodálatos fényt kölcsönöz a bőrnek. Elősegítik az új bőrsejtek képződését, a kisebb bőrkárosodások regenerálódnak, a bőr megjelenése harmonizálódik és finomodik. A készítmény illatanyagoktól és tartósítószerektől mentes, szilikonok nélkül. A legjobb, ha a Retinol Lift-et este a megfelelő ápoló krém előtt alkalmazza.

Csavarja vagy vágja le a kapszula nyakát annak kinyitásához. Nyomja ki a tartalmát a kapszulából és ujjbegyeivel terítse szét a bőrön. Ennek során fordítson különös figyelmet a vonalakra és a ráncokra, és finoman masszírozza be a finom textúrát a bőrbe. Csak külsőleg alkalmazva!

Ne használja közvetlenül a szem alatt vagy a szemhéjon. 

Főbb hatóanyagok:

  • Retinol: A retinol arról ismert, hogy képes támogatni a bőr természetes regenerálódását és serkenti a kollagén rostok szintézisét. Az A-vitamin nagyon hatékony formájaként segíti a bőr rugalmasságát és ragyogóbbá teszi
  • E-vitamin – acetátVédi a bőrt a szabad gyökök károsodásától

 

Bőrproblémák

Érett bőr

Kozmetikumok

Janssen ampullák és szérumok, Janssen éjszakai krém

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Anti-aging, Lifting

Érdekelhetnek még…