Kezdetben semmi szokatlan nincs abban, hogy a fizikai terhelés vagy az érzelmi stressz arcpírt okoz. Amikor azonban fokozott keringés vezet a véredények állandó feszüléséhez és a hajszálerek finom vörös vonalként láthatóvá válnak vagy rozácea alakul ki, különös gondoskodás szükséges. Az olyan tényezőket, amelyek súlyosbítják a rozáceát, ki kell küszöbölni vagy jelentősen csökkenteni. Ilyen pl. a hosszú ideig tartó napsugárzás (UV és infravörös sugárzás tágítja az ereket), a hirtelen hőmérsékletingadozások , a szélsőséges hőmérséklet (hideg, meleg), az erős fűszerek, forró italok, alkohol.

Mivel a rozáceára sokszor nemcsak ideiglenesen kitágult, hanem károsodott véredények jellemzőek, türelem és fegyelem szükséges a valóban hosszú távú siker eléréséhez. Pontosan ez az oka annak, hogy a Janssen Cosmetics a Sensitive Complex hatóanyagot használja a rosacea ellenes szérumban.

A készítmény hatásainak vizsgálata azt mutatta, hogy a kezdeti sikerek napi két használattal 14 napon át történő alkalmazást követően állandósulnak és a látható kapillárisok száma 20%-kal csökkent.

A termék ápoló koncentrátum, alkalmas napi használatra önmagában is a rozacea elleni küzdelem során. Az aktív részvétel a termék használatában nélkülözhetetlen, hogy egyértelműen érzékelhető legyen az ápolás sikere: Folyamatosan kell alkalmazni néhány hónapon, csak ez biztosítja a bőrpír és a duzzanatok észrevehető csökkenését.

Hatóanyagok

  • RSC-semlegesítő: Mind allergiás, mind gyulladáscsökkentő tulajdonságokkal rendelkezik, és kimutatták, hogy gátolja az LL-37 által indukált gyulladásgátló citokinek felszabadulását. Csökkenti a kapilláris erek gyulladását és áteresztő képességét és a kapcsolódó vörösséget.
  • Sensitive Skin Complex: Nagyon aktív növényi kivonat, amely az ázsiai mocsári köldökfű, a “butcher’s broom”, a körömvirág, a vadgesztenye és az édesgyökér gyökereinek hatóanyagait tartalmazza.
  • α-Bisabolol: Nyugtató, gyulladáscsökkentő, enyhíti az irritációt
  • Allantoin: Nyugtatja a bőrt, csökkenti a bőrpírt
  • Hosszú és rövid láncú hyaluronsav: intenzíven hidratálja és védi
  • Szacharid-izomerát: bőrazonos szénhidrát-komplex a bőr tartós hidratálásához (72 órás hosszú távú hatás)
  • ISIS (izosztearil-izosztearát): nyers növényi alapanyagokból származó bőrpuhító. Klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy beépül az intercelluláris lipidekbe és ezáltal erősíti a bőr gátfunkcióját. Az eredmény? Azonnal látható javulás és kevésbé irritált bőr!

Bőrtípus

Érzékeny, kipirosodott, rozáceára hajlamos bőrre ajánlott.

Felhasználás

Használd reggel és/vagy este. 2-3 pumpányi terméket oszlass el a megtisztított arcon. A termék maradéktalanul beszívódik a bőrbe. Ha a bőr nagyon száraz, használj utána ápoló krémet.

Bőrproblémák

Érzékeny, rosaceás bőr

Kozmetikumok

Janssen ampullák és szérumok

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Kipirosodás, rosacea ellen

Érdekelhetnek még…
Akció! janssen pro immune serum szerum sylvia shop webaruhaz

Pro Immune Serum

17.550 Ft