C-vitamin Krém

Nagyon hatásos aktív hatóanyag krém a bőröregedés első jeleinek kezelésére: mint a vízhiány okozta ráncok és mimikai vonalak csökkentésére. A kis- és nagy-molekula tömegű hialuronsav kombinációja biztosítja a bőr észrevehető simaságát és a hidratáció tartós javulását a felhám felső rétegében. A C-vitamin foszfát (A C-vitamin stabilizált formája a kozmetikai használatra, mely vízben azonban instabil) mélyen behatol a bőrszövetbe, ahol átalakul aktív C-vitaminná.

A hangsúly a hármas hatáson van:
1. A bőrben a C-vitamin ösztönzi az új kollagén szintézist, ezért lelassítja a bőr öregedését. Ez észrevehető a bőr simaságának javulásában.

2. Az UV sugárzás és a dohányzás nagy mennyiségben fokozza a szabad gyökök kialakulását. A C-vitamin rendkívül erős antioxidáns, amely megvédi a bőrt a szabad gyökök destruktív hatásától és így megakadályozza a bőr öregedését.

3. A C-vitamin gátolja a bőr pigmentjeinek a melaninnak a kiválasztását, ez élénkíti a bőr színét és javítja annak ragyogását. Az öregségi foltok csökkennek és a bőr egyenletesebbnek, ezáltal fiatalabbnak tűnik. A frissítő citrom kivonat támogatja a bőrhalványító hatást és javítja a bőr ragyogását. Az E-vitamin acetát, (stabilizált formájú E-vitamin) a bőrben átalakul erőteljes antioxidáns E-vitaminná (tokoferol). Ez különös védelmet nyújt a sejtmembránnak a szabad gyökök ellen.

Hatások és tulajdonságok:

-Fiatalos, simább és egyenletesebb bőrt eredményez
-Serkenti a kollagén és elasztin szintézist

-Semlegesíti a szabad gyököket

-Javítja az igénybe vett bőr ragyogását
-Frissítő hatású, kellemes illatú
-Védi a bőrt a fenykárosodástól

 

Bőrproblémák

Érett bőr, Normál / száraz bőr

Kozmetikumok

Janssen éjszakai krém, Janssen nappali krém

Termékcsoport

Arcápolás

Bőrigény

Anti-aging, Lifting

Érdekelhetnek még…