A nedvességhiányos bőrben a nedvességvisszatartó faktornál nagyobb a faggyútartalom. Különösen fontos ilyen esetben a magas nedvességtartalommal és alacsony lipid tartalommal rendelkező ápoló készítmények használata. A napi ápolónak könnyűnek, ugyanakkor egy krém kiegyensúlyozott tulajdonságaival kell rendelkeznie. A termék különösen könnyű textúrájú és a bőrt azonnal frissé varázsolja. A termék bőséges forrása a nedvességnek és valódi szomjoltó a nedvességhiányos, dehidratált bőr számára. A frissítő krémzselé kisimítja a vízhiányos bőrt, hosszantartó nedvességraktár a bőr felső rétegei számára, véd a szabadgyökök ellen, támogatja és serkenti a bőr nedvességmegkötő képességét. Hatása a bőr struktúrájának látható javulása.

Hatóanyagok

  • Atlanti-óceáni zöld alga: hosszantartó hidratáló hatás
  • Hialuronsav: extrém hidratáló és nedvesség visszatartó hatás, magas nedvességmegkötő képességgel
  • Panthenol: B5 provitamin, serkenti az új sejtek alakulását, növeli hidratáltságot és megszünteti az irritációt
  • C-vitamin: antioxidáns, segít megelőzni a korai bőröregedést
  • E-vitamin: antioxidáns, segít megelőzni a korai bőröregedést

Kiszerelés

50 ml

Bőrtípus

Minden bőrtípusra ajánlott.

Felhasználás

Kívánság szerint alkalmazd a terméket tisztítás és tonizálás után reggel és/vagy este az arcon, nyakon és dekoltázson finoman eloszlatva.

Tippek, trükkök

Bármely ápoló krémmel kombinálható vagy használható krém helyett, ha valaki nem szereti a krémek textúráját. A nyári napokon használd a FACE GUARD terméket a krém alatt fényvédőként a korai bőröregedés ellen.